Otok Rab

Mali otok za veliki odmor
Otok Rab

Početna Povoljno

 

 

Slike plaža
Rab Insel Rab
Island Rab Isola Rab
Otok Rab Croatia

Rab ima ugodnu mediteransku klimu, topla ljeta i blage zime. Otok pruža izuzetne pogodnosti svim turistima-kupačima jer se njegovim obalama proteže pravi lanac malih uvalica, pješčanih i šljunčanih, a moderni Robinsoni mogu naći za se divlja i skrovita mjesta gdje su sami s morem i prirodom.

Stanovnici ovog slikovitog otoka odrekli su se industrije koja bi narušila njegove prirodne ljepote, i sve podredili turizmu. Tako je sačuvan bogat podmorski svijet, a Rab zbog svoje blage klime zimi udomljuje mnoge vrste ptica selica.

Na Rabu posjetioci mogu boraviti u brojnim hotelima i autocampovima, ali se većina opredjeljuje za privatni smještaj jer su Rabljani vrlo komunikativni, dobri domaćini i trude se da svojim gostima pruže ugođaj toplog doma.

Najposjećeniji je Rab ljeti kad se život na otok slije u bujici zajedno s obiljem sunčeva svjetla i topline ali sve više, ima turista koje Rab ne privlači samo ljeti već i u drugim godišnjim dobima, pa i zimi, Oni, koji Rab redovito posjećuju baš kada su neki europski gradovi okovani snijegom i ledom, znaju da i u siječnju NAD RABOM PLAVI SE DAN.

 
 

Rezervirajte termine
 

Apartmani otok Rab, Otok Rab, Apartmani Rab


www.rapska-plovidba.hr
www.autotrans.hrwww.jadrolinija.hrwww.Kroatienairlines.hrprognoza.hr


vinko fafandjel , www.croatia-islandrab.com